Grote Bûtengewone Veiling!

Agenda

Written by:

Kom naar deze gezellige avond met LIVE MUZIEK, grote loterij en unieke veiling met meer dan 100 Bûtengewone kavels en GRATIS entree!

Datum: Zaterdag 14 december
Aanvang: 19.44uur
Start: 20.11uur
Locatie: Zaal de Landerije, Steggerda

Benieuwd naar de kavels?
Kom zaterdag 14 december kijken van 15.00-18 .00uur.

3e BUTENGEWONE VEILING C.V. DE BUTENBIENERS

zaterdag 14 december is het weer zover: de Bûtengewone Veiling van de Bûtenbieners, we zijn alweer vijf jaar verder sinds de eerste veiling waar we met warme gevoelens op terug kijken. Het waren twee zeer geslaagde avonden voor iedereen, er gingen niet alleen mooie spullen van de hand maar het zijn avonden die gezellig en gemoedelijke verlopen. Dus voor herhaling vatbaar en dit speelt zich allemaal weer af in zaal de Landerije in Steggerda, aanvang 19.44uur.

Alles kan en mag deze avond in de veiling behalve: bankstellen, beeldbuis toestellen en natuurlijk de spullen die je anders aan de vuilnis meegeeft.

Veilingregels:

– Je ingebrachte “goed” krijgt een kavelnummer van de veilingcommissie.

– De commissie en veilingmeester stellen de catalogus nummering samen.

– Kosten: De veiling “kosten” zijn 11% voor de verkoper en 11% voor de koper. Voorbeeld: Je kavel is afgeslagen op € 50,- min 11% dan krijg je € 44,50 De koper bied € 50,- plus 11% en betaald dus € 55,50 De opbrengst van de veiling komt volledig ten bate van het 66 jarig jubileum van de Bûtenbieners.

– De veiling wordt geleid door de veilingmeester en assistenten. Bij verschil van mening is de beslissing van hen bindend. Er is geen verhaal op de uitspraak mogelijk.

– Bij kavels waarvan de overeengekomen bodemprijs niet gehaald wordt, wordt 11% van deze vastgestelde prijs aan de verkoper in rekening gebracht

– verkochte diensten zijn 1 jaar geldig

– In overleg kunnen goederen bij u opgehaald worden

– Wij geven geen garantie op de verkochte goederen

– Goederen dienen direct na afloop van de veilingcontant te worden afgerekend

– Afhaal goederen direct na de veiling – 14 dec. kijkdag van 15:00 uur tot 17:00 uur – Start veiling 20:11 uur Vragen of u heeft een kavel? Bel dan z.s.m. de Bûtenbieners: 06-11324043 VEEL PLEZIER TOEGEWENST

Een greep uit de kavels (items en diensten)

 • nieuwe luxe vuurkorf
 • eenwieler
 • gouden kalf
 • groot zwembad
 • zgan herenfiets
 • voetbalkaarten S.C. Heerenveen
 • diverse kerststukken
 • dagdeel door de schilder, de beste vriend van je huis
 • ijskar op locatie, verzorgd door IJsboerderij de Saks
 • dagdeel mobiele kraan op locatie
 • dag roofvissen met visgids
 • etc. etc.

Bied mee op een volledig verzorgde bruiloft! Trouw ambtenaar Jannes Mulder, trouwauto in stijl, catering de schouw en heel veel bitterballen! Dit evenement mag je gewoon niet missen! Het wordt een bûtengewoon gezellige avond met een goed stukkie muziek en je maakt kans op fantastische prijzen!

Zelf iets inbrengen? Dat kan in overleg, uiterlijk voor 10 december. Wij rekenen met 11% commissie. Voorbeeld: Uw kavel brengt € 10,- op, dan houden wij € 1,10 commissie in en keren wij € 8,90 uit. Vragen? bel 06-11324043 voor meer info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *